Klubilla järjestetään kokkausiltoja. Kuvat puheenjohtajan kokkausillasta 21.4.2017.

Vuoden 2017 tapahtumia

  • 25.1. Suomen YK-suurlähettiläs Kai Sauer vieraili klubilla ja maistelimme laajan kattauksen viinejä YK:n eri jäsenmaista
  • 22.2. Itävallan suurlähettiläs H.E. Dr Elisabeth Kehrer vieraili klubilla ja kertoi maansa businessmahdollisuuksista ja tietysti nautimme itävaltalaisia viinejä ja juustoja
  • 5.4. Chilen suurlähettiläs H.E. Mr. Eduardo Gálvez Carvallo vieraili klubillamme ja nautimme alueen viinejä
  • 26.4. Klubin sääntömääräinen vuosikokous.
  • 28.4. Thaimaan uusi suurlähettiläs H.E. Mr. Nopporn Adchariyavanich vieraili klubillamme ja iltaan kuului thaimaalainen viinitasting
  • 2.6. Tappara ja Jääkiekon Suomen Mestaruus -pokaali ”poika” vierailivat klubilla.
  • 28.6. GPD 25 vuotta; klubin jäsenet vierailivat GPD:n avajaisjuhlassa.
  • 16.8. Tamperrada. Klubin ensimmäinen 'ravintolakierros' tyylinen tapahtuma. Kierrettiin yhdessä Tamperrada-pintxopaikkoja ja jatkettiin vapaamuotoisesti klubilla.
  • 25.8. Nicaraguan suurlähettiläs Ricardo Alvarado vieraili klubilla ja maistatti kahveja
  • 4.9. 5Best-julkistus. Tampereen Gourmetclub valitsi viisi parasta tamperelaista illallisravintolaa; lista aakkosjärjestyksessä Bertha, C, Hella&Huone, Heinätori ja Näsinneula. Tampereen Gourmetclub valitsi viisi parasta tamperelaista ravintolaa. Valinta tarkoittaa, että ravintolan keittiö kunnioittaa raaka-aineita, on luova ja innovatiivinen sekä kehittää pirkanmaalaista ruokakulttuuria. Ravintola toteuttaa ruoanvalmistuksen itse alusta loppuun, sen laadukkaassa keittiössä minimoidaan puolivalmisteiden ja eineksien käyttö. Ravintolasalissa työskentelee ammattitaitoinen, osaava henkilökunta sekä ravintolasalin miljöö on edustava, rauhoittava ja viihtyisä. Juomaosaaminen ja lista ovat alueella poikkeuksellisen erinomaisia. Viisi parasta julkaistaan aakkosjärjestyksessä. Gourmetclub ei arvota ravintoloita keskinäiseen järjestykseen.
  • 26.9. Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka vieraili klubilla. Vuokraisäntämme kertoi meille mm. finassialan haasteista, digitalisaatiosta ja kyperturvallisuudesta.
  • 13.10. Satavuotias Yrjö Wigren Oy järjesti klubilla makkaraillan. Maistelimme Wigrenin tuotannossa olevia makkaroita keitettyinä ja paistettuina. Mukana maistelussa oli myös Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteita, italialaisen leipurin leipää ym.
  • 2.11. Huippuviinitasting. Mahesh P. Ranmani ja Jeremy Belcher maistattivat klubillamme huippuviinejä Maheshin tuliaisten kera.
  • 17.11. Läskisoosi-ilta. Riistakokki Jani Salminen meni kehumaan alkukesästä tekevänsä maailman parasta läskisoosia. Lupauksethan lunastettiin.
  • 8.12. Jouluviinit; Jyrki Tarvonen Servaalilta esitteli jouluviinejä ja muuta jännää.
  • 31.12. Uuden 2018 Vuoden vastaanottajaiset; Alkumalja, monipuolinen thaimaalainen päivällinen, pullo viiniä ruoan kaveriksi. Yöpalana höyrymakkaraa ja perunasalaattia, toki sinappia myös. Vuoden vaihtuessa lasillinen samppanjaa.

Vuoden 2016 tapahtumia

  • 17.2. Bulgarian suurlähettiläs Lyubomir Todorov vieraili klubillamme ja samalla maistelimme bulgarialaisia viinejä.
  • 3.3. tutustuimme italialaisiin grappoihin.
  • 9.3. Viiniteema Tahitilta Teiskoon.
  • 12.3. klubin vuosijuhlaa vietettiin ja samalla karsittiin kilpailijoita MM-osakilpailuun Tallinnaan.
  • 5.4. Champagne Tribaut Schloesser vierailu. Paikalla ovat 4. polven samppanjatilallinen Valentin Tribaut, vientijohtaja Laurent Dumenil sekä Italian tunnetuimpiin viinialan PR-kasvoihin lukeutuva Riccardo Gabriele.
  • 11.4. Italian uusi suurlähettiläs Gabriele Altana vieraili ja tutustuimme italialaisiin viineihin.
  • 18.5. Unkarin suurlähetystön kaupallisten asioiden lähetystösihteeri Dr Judit Szigeti alusti iltaamme ja maistelimme Unkarin viinintuottajien parhaimmistoa.
  • 14.6. USA:n suurlähettiläs Charles Adams vieraili klubillamme ja maistelimme kalifornialaisia viinejä.
  • 15.6. pidettiin sääntömääräinen vuosikokous.
  • 26.8. kisattiin klubin golf-mestaruudesta Nordcenterissä yhdessä Kirjaclubin kanssa.
  • 27.10. Jääkiekon SM-pokaali “poika” vieraili klubillamme.
  • 4.11. maistelimme viskejä Fredi Liliuksen johdolla.
  • 10.11. Kuuban suurlähettiläs Enrique Orta González vieraili klubillamme.
  • 25.11. Kreikan suurlähettiläs Dimitrios Karabalis vieraili klubillamme ja tutustuimme matkailuun ja viineihin
  • 10.12. Principle tasting

Tapahtumia vuonna 2015

  • Ensimmäinen varsinainen jäsentilaisuus pidettiin klubin avajaisjuhlien merkeissä 19.3.2015. Silloin Mahesh Ramnami piti esitelmän ja tastingin ja ruokatarjoilusta huolehti Ravinteli Bertha.
  • Seuraava jäsentilaisuus oli 9.4.2015, jolloin maisteltiin erilaisia rommeja ja nautittiin taas Ravinteli Berthan ruokatarjoilusta.
  • 14.10.2015 maistelimme viskejä ja Rick Collins esitelmöi, jonka jälkeen taas nautimme Berthan antimista.
  • 27.11.2015 Timo Jokinen organisoi viinitasting-tilaisuuden ja Catering Pannee Jokinen huolehti ruoista.
  • 12.12.2015 klubi tarjosi jäsenistölleen glögit jouluajan kunniaksi.

Lisäksi jäsenet organisoivat useita omia tilaisuuksiaan klubissa vuoden aikana. Kokkausilloista syntymäpäivävastaanottoihin.

Puheenjohtaja Mikko Reinikka (oik.) vierailussa KirjaClubin 10-vuotisjuhlassa Helsingissä. KC:n puheenjohtaja Petteri Patjas vasemmalla.