VIISI PARASTA ILLALLISRAVINTOLAA TAMPEREELLA 2017

Tampereen Gourmetclub valitsee viisi parasta tamperelaista ravintolaa. Valinta tarkoittaa, että ravintolan keittiö kunnioittaa raaka-aineita, on luova ja innovatiivinen sekä kehittää pirkanmaalaista ruokakulttuuria. Ravintola toteuttaa ruoanvalmistuksen itse alusta loppuun, sen laadukkaassa keittiössä minimoidaan puolivalmisteiden ja eineksien käyttö. Ravintolasalissa työskentelee ammattitaitoinen, osaava henkilökunta sekä ravintolasalin miljöö on edustava, rauhoittava ja viihtyisä. Juomaosaaminen ja lista ovat alueella poikkeuksellisen erinomaisia. Viisi parasta julkaistaan aakkosjärjestyksessä. Gourmetclub ei arvota ravintoloita keskinäiseen järjestykseen.

- Halusimme tehdä oman listan, koska yleisissä ravintolaäänestyksisssä listataan keskenään vertailukelvottomia ruokapaikkoja, kertoo Gourmetclubin varapuheejohtaja Jari Peltonen. - Nyt nostimme esiin aitoja illallisravintoloita.

Viisi parasta lista on ravintola Bertha, ravintola C, ravintola Heinätori, ravintola Hella & Huone sekä ravintola Näsinneula. Lisäksi parhaan viinilista -maininnan saa ravintola Tiiliholvi.

- 5Best-listausta ei tehdä välttämättä joka vuosi Tampereelta, vaan listauksen kaupunki voi vaihdella Suomessa tai ulkomailla, kertoo Gourmetclubin puheenjohtaja Mikko Reinikka. - Jäsenemme matkustelevat paljon ja omaavat runsaasti kokemuksia erilaisista matkakohdeista ja palveluista. Koemme että oma listauksemme palvelee paremmin samankaltaisia elämyksiä hakevia matkaajia kuin yleislistat tai oppaat.

Tampereen Gourmetclubin tyylikkäät klubitilat sijaitsevat Stockmannin 7. kerroksessa. Gourmetclubin jäsenet ovat kulinaaristen ravintolapalveluiden suurkuluttajia ja matkoillaan vierailevat maailman parhaissa huippuravintoloissa sekä ovat hyvin perillä alan kansainvälisistä trendeistä. Lisätietoja: www.gourmetclub.fi

Tampereen viisi parasta illallisravintolaa (aakkosjärjestyksessä)

  • ravintola Bertha
  • ravintola C
  • ravintola Heinätori
  • ravintola Hella & Huone
  • ravintola Näsinneula

paras viinilista: ravintola Tiiliholvi